Bewust Veilig-dag 2022

Gepubliceerd: 30 maart 2022


Veilig en gezond werken is alle dagen van het jaar belangrijk, maar op één dag staan we hier landelijk extra bij stil tijdens de Bewust Veilig-dag. Honderden bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud geven op deze dag extra aandacht aan veilig en gezond werken. Want elk ongeval is er één te veel.

Bij De Boer & De Groot nemen wij vandaag onze nieuwe veiligheidsborden in de bouw- en directieketen officieel in gebruik. Het bord dat wij hebben ontwikkeld fungeert als centraal punt waarop je alle EHBO-middelen, project- en veiligheidsinformatie vindt die belangrijk zijn op de projectlocatie(s). De directie opende vanochtend het eerste bord in het bijzijn van onze nieuwe veiligheidscollega: Bregje. Zij is vanaf nu hét gezicht van onze interne Bewust Veilig campagne en gaat met ons meebouwen aan veilige gewoontes op de werkvloer.

Het gehele managementteam van De Boer & De Groot trekt vandaag de werkschoenen weer aan en gaat op bezoek bij collega’s op de projectlocaties. Zij voorzien hen van uitleg over het veiligheidsbord en informatie over de veiligheidsplannen van ons bedrijf voor 2022.

 

Meer nieuws

Onze projecten