Wie zijn wij?

De Boer & De Groot

Een veelzijdig en enthousiast familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring in de beton- en waterbouw. Dat zijn wij. Trots op wat we kunnen, maar tegelijkertijd ook nuchter en bescheiden. We hechten veel waarde aan vakmanschap, duurzaamheid, werkplezier en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers en partners. Op de grens van land en water gaan we de uitdaging aan om mee te bouwen aan een betere wereld voor de huidige samenleving en onze toekomstige generaties. 

In onze bedrijfsfilm maak je kennis met wie wij zijn, onze kernwaarden en ons bedrijfs-DNA.

"We hebben een doel, een missie..."

Wat ons drijft

Ons bedrijf bestaat niet alleen omdat wij veel energie en plezier halen uit projecten die we realiseren, ontwerpen die we mogen maken of adviezen die we kunnen geven. We hebben ook een doel, een missie. Als De Boer & De Groot willen we graag, door de mens en omgeving centraal te stellen, een duurzame en energiepositieve waarde toevoegen op de grens van land en water. 

We doen dit door:

  • Het opzoeken van samenwerking met opdrachtgevers en partners om betrokkenheid en draagvlak te realiseren. Met aandacht, plezier en openheid creëren we waarde voor project en omgeving.
  • Eerlijk zaken te doen met oog voor de menselijke maat. We nemen onze verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze medewerkers en de samenleving waarin we werkzaam zijn.
  • Onze prestatiekracht te versterken met innovatiekracht (door nieuwsgierigheid). We durven af te wijken van 'zo doen we het altijd' door continu te werken aan verbeteringen.
''We maken wat we ontworpen hebben, we doen wat we hebben beloofd...''

Wijze van (samen)werken

Een brug, steiger of sluis bouw je niet zomaar. Hier gaat een heel proces aan vooraf. Samen met onze opdrachtgevers doorlopen we stap voor stap de verschillende fases die horen bij de totstandkoming van hun project aan de hand van onze 'Klantweg'. Zo is altijd duidelijk waar we binnen het project staan, en welke stappen we nog moeten doorlopen om te komen tot het beste en mooiste eindresultaat.      

De route die we doorlopen met onze klanten hebben we volledig gevisualiseerd. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? 

Hier vind je onze klantweg

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO bij De Boer & De Groot

Bij ons staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal binnen de bedrijfsprocessen en bedrijfscultuur. Dit begrip, net als duurzaamheid, zijn voor ons dan ook erg van belang. We geven dit vorm door continu te letten op de balans tussen 'People Planet en Profit', middels ons FSC-partnerschap en toepassing van de CO2-Prestatieladder.

Meer lezen...

Werken bij De Boer & De Groot

WELKOM BIJ DE FAMILIE

Bij De Boer & De Groot werk je elke dag samen met een team van enthousiaste en gedreven collega's aan veelzijdige beton- en waterbouwkundige projecten. Binnen ons familiebedrijf heerst een plezierige, open en informele bedrijfscultuur, er is sprake van korte lijnen en ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Klik hier voor onze vacatures

Bewust Veilig, iedere dag

interne veiligheidscampagne

Wij vinden niets belangrijker dan een veilige, gezonde en plezierige werkomgeving. Middels onze interne Bewust Veilig campagne werken we daarom continu aan de bewustwording van de gevaren en risico's die er zijn in ons vakgebied. Hierbij hechten we veel waarde aan de input van onze medewerkers om hun dagelijkse werkzaamheden zo praktisch en veilig mogelijk te laten verlopen. Innovaties gaan we hierbij niet uit de weg. Dit heeft onder andere geresulteerd in de ontwikkeling van een hydraulische buispaalklem.

Onze geschiedenis

Terug in de tijd

De Boer & De Groot Civiele Werken is opgericht op 1 augustus 1997, maar kent haar oorsprong vanuit twee familiebedrijven. Die historie loopt terug tot rond het jaar 1941.

Lees meer...