DPI & Gappless bij Jetty Oosterdok

Gepubliceerd: 20 oktober 2015


De Boer & De Groot civiele werken start met het ontwerpen en aanleggen van Jetty Oosterdok voor de Gemeente Amsterdam. DPI en Gappless zijn actief betrokken bij zowel de aanbesteding, het ontwerp en de realisatie.

Met de Jetty Oosterdok realiseert de Boer & De Groot een nieuw stukje binnenstad in Amsterdam door de openbare ruimtes van het Oosterdokseiland te verlengen middels een drijvende steiger met een stoere nautische uitstraling. De Boer & De Groot kent als geen ander de vele mogelijkheden van het verwerken van hout in de waterbouw, zoals bij drijvende steigers, bruggen en aanmeervoorzieningen.

De Gemeente Amsterdam besteedt de werkzaamheden uit middels een D&C contract op basis van UAVgc. Dit betekent dat de Opdrachtgever op afstand blijft tijdens de uitvoering van het project. De Boer & De Groot zal middels een goed functionerend kwaliteitssyteem de kwaliteit van de werkzaamheden aantonen tijdens het ontwerpen en het uitvoeren van Jetty Oosterdok.

De Boer & De Groot gaat samenwerken met Dutch Process Innovators (DPI) en Gappless om de projectbeheersing en het omgevingsmanagement tijdens het project in goede banen te leiden.

DPI consultants begeleiden de projectmedewerkers van De Boer & De Groot met het zo efficient mogelijk inrichten en uitvoeren van de organisatie- en projectprocessen. Gappless ondersteunt in aantoonbare kwaliteitsborging met een digitaal platform voor verificatie en keuringsregistraties.

Een mooie samenwerking die resulteert in het beheersbaar en aantoonbaar uitvoeren van Jetty Oosterdok.

- Arjen Krist

 

Meer nieuws

Onze projecten