Elfstedenbruggen.nl gelanceerd

Gepubliceerd: 10 juni 2009


De provincie Friesland is een waterrijke provincie met een schat aan prachtige bruggen. De afgelopen jaren zijn er door ons bedrijf dan ook vele fraaie bruggen ontworpen en gebouwd in de diverse friese steden en dorpen. Met vakkundig personeel, dat ambacht nog verstaat, worden de bruggen gebouwd, waarbij veelal de traditionele bewerkingen in ere worden gehouden.

De bekendste voetgangersbrug in Friesland is ongetwijfeld het Elfstedenbruggetje in Franeker. Duizenden fanatieke schaatenrijders zijn er tijdens de vele elfstedentochten onderdoor gereden en werden vanaf deze brug aangemoedigd door honderden enthousiaste toeschouwers. In 2007 werd dit beroemde brugetje door ons bedrijf volledig opgeknapt, waarna het idee ontstond om het tal van fraaie voetgangersbruggen welke inmiddels zijn ontworpen en gebouwd in de diverse friese steden en dorpen in Fryslân.

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden op het gebied van houten bruggen hebben wij een aantal bruggen een naam van één der Friese 11-steden meegegeven. Uiteraard zijn er naast deze types meerdere opties mogelijk, welke wij graag met u willen bespreken.

 

Meer nieuws

Onze projecten