Kom 15 juni langs op de Dag van de Bouw!

Gepubliceerd: 14 mei 2019


Nieuwsgierig naar hoe een dokhal eigenlijk wordt gebouwd? Kom dan zaterdag 15 juni tussen 10:00 en 15:00 uur langs op de Dag van de Bouw aan de Strânwei 6 in Makkum. Samen met Jorritsma Bouw en Staalbouw Nagelhout Bakhuizen stellen we deze dag de bouwplaats open voor bezoekers. Wij bouwen hier samen aan de tweede dokhal van hoofdopdrachtgever De Vries Scheepsbouw Makkum. Een uniek project voor Friesland, waarbij ongeveer tienduizend kubieke meter beton en twee miljoen kilo staal wordt verwerkt. 

Zodra de tweede dokhal klaar is kan De Vries Scheepsbouw Makkum ook hier starten met de bouw van grote en exclusieve custom built jachten, veelal voor een selecte internationale klantenkring onder de merknaam Feadship. Ook het uitvoeren van refits gebeurt op deze modern uitgeruste werf. 

Alvast meer weten over het bouwproces van het dok tot nu toe? Neem dan een kijkje op de website www.stranwei6.nlKlik hier voor meer informatie over de Dag van de Bouw.
In verband met beperkte parkeergelegenheid raden wij u aan te voet of met de fiets de Dag van de Bouw te komen bezoeken. 

 

Meer nieuws

Onze projecten