Nominatie FSC keten award 2012

Gepubliceerd: 28 november 2012


De houten sluisdeuren binnen het project "revitalisering Prins Bernhardsluiscomplex" te Deventer zijn door FSC Nederland genomineerd voor de FSC keten award 2012 in het kader van goed hout project. De Prins Bernhardsluis heeft onlangs een gote onderhoudsbeurt ondergaan. Hiervoor zijn een achttal sluisdeuren van 9 meter hoog en 7,5 meter breed van FSC-gecertificeerd Azobé geleverd. Daarnaast is er FSC-gecertificeerd eiken in het project toegepast. In de Grond- Weg- en Waterbouw worden grote hoeveelheden hout gebruikt. Dit project laat zien dat dit uitstekend met FSC-gecertificeerd hout kan.

Op 13 december aanstaande zal tijdens de Partner Bijeenkomst van FSC Nederland de FSC Keten Award 2012 worden uitgereikt. Door te stemmen op uw favoriete FSC Project bepaalt u mee wie deze award in ontvangst zal nemen! U kunt tot en met 11 december uw stem uitbrengen. Uit de vele inzendingen zijn 5 projecten genomineerd. Deze projecten zijn geselecteerd op de borging van toepassing van FSC-hout in het bouwproject en de samenwerking tussen de verschillende schakels in de keten (opdrachtgever, architect, houtleverancier en bouwbedrijf). Ook is gekeken naar de uitstraling van het project, de hoeveelheid gebruikte hout en houtsoorten en de eventuele overige duurzame toepassingen binnen het project. Alle projecten zijn uitgevoerd door een FSC-gecertificeerde aannemer en bij ieder project is minimaal één FSC Partner betrokken geweest.

Via onderstaande link kunt u stemmen op uw favoriete FSC Project en bepaalt u mee wie deze award in ontvangst zal nemen!
U kunt tot en met 11 december uw stem uitbrengen.


http://www.goedhoutproject.nl/stemmen

 

Meer nieuws

Onze projecten