Nominatie Verkiezing Friese Onderneming 2022

Gepubliceerd: 11 januari 2022

Leuk nieuws aan het begin van het nieuwe jaar voor De Boer & De Groot: ons bedrijf behoort tot de laatste 6 genomineerden voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2022! We zijn trots en zeer vereerd met deze nominatie en gaan enthousiast aan de slag met de voorbereidingen voor de halve finale. 

De Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar stelt zichzelf tot doel om creativiteit en vernieuwing, of te wel excellent ondernemerschap, in Fryslân te stimuleren en te waarderen. De verkiezing is daar de meest zichtbare exponent van. Verschillende gemeenten, ondernemersverenigingen, trotse familieleden en ondernemers hebben voor de editie van 2022 tientallen bedrijven voorgedragen. Een werkgroep heeft een inventarisatie gemaakt en zij nomineren dit jaar naast De Boer & De Groot ook de volgende bedrijven:

-          Agriton uit Noordwolde
-          A.P. van den Berg uit Heerenveen
-          Jongia uit Leeuwarden
-          Wadro uit Drachten
-          Wajer Yachts uit Heeg

De werkgroep die dit nominatieproces geheel autonoom begeleidt, staat sinds dit jaar onder voorzitterschap van Wybe Mollema, in het dagelijks leven advocaat bij TRIP. “Ook dit jaar heeft de werkgroep met veel enthousiasme een voorselectie voor de jury gemaakt. De 6 genomineerden bedrijven verdienen het om extra in de schijnwerpers van ondernemend Fryslân te staan. Er werken gepassioneerde mensen die met oog voor mens en milieu zorgen voor onderscheidende prestaties. Nu zijn de genomineerden zelf aan zet om de jury te overtuigen voor een finaleplaats”, aldus Mollema. Meer informatie vind je op www.verkiezingfrieseonderneming.nl

 

 

 

Meer nieuws

Onze projecten