Zeerobben D4 in het nieuw

Datum: 13-11-2012

Al sinds de oprichting van het bedrijf in 1997, is de Boer en de Groot Civiele werken sponsor van voetbalvereniging Zeerobben te Harlingen. Een bord langs het hoofdveld en regelmatig advertenties in clubblad en presentatiegids, dragen bij aan een gezonde samenwerking tussen club en het bedrijf, welke zich richt op de beton- en waterbouw.

Herke de Groot, directeur van de Boer en de Groot, is al sinds 5 jaar leider van het team van zoon Mark. Nu “zijn” jongens de stap hebben gemaakt naar het grote veld, werd het tijd voor een volgende stap in de relatie met de club. Sinds dit seizoen prijkt dan ook de naam van het bedrijf op een nieuw tenue van Zeerobben D4. Naast de spelers, werden ook de leiders voorzien van een nieuwe jas en staat niets de goede prestaties nog in de weg. 

Staand vlnr: Herke de Groot (leider), Jurre Kooren (aanvoerder), Bert Broersma (leider), Devrim Yenice, Lars Broersma, Aaron de Kok, Stijn van Stekelenburg, Mark de Groot, Sil Rozeboom, Wiepke Zondervan, Joston Raaymakers, Laus Nieuwenburg (leider).
Zittend vlnr: Jens Nieuwenburg (keeper), Gerlof Wieringa, Jasper-Douwe de Jong en Wessel Draaisma.

Zie ook:     http://www.zeerobben.nl/home/bericht/2012/11/zeerobben-d4-in-het-nieuw/   

Nieuws