Kade en steigerproject Purmerend

  • Naam project: 4 projecten Purmerend
  • Opdrachtgever: Gemeente Purmerend
  • Periode: 2015

Binnen de gemeente Purmerend zijn er eind 2015 gedurende weken 4 projecten uitgevoerd rond de Beemsterburghwal en Kanaalkade.
Het eerste project betrof het slopen van 48m1 (21+27m1) bestaande kademuur en nadien het aanbrengen van nieuwe stalen damwand aan de Beemsterburgwal. Ter plaatse van dit stuk kademuur bevonden zich een groot aantal kabels en leidingen en was daarmee derhalve zeer arbeidsintensief.

Aan de Kanaalkade heeft de gemeente een steigerproject uitgevoerd. De Boer & De Groot civiele werken heeft hier 16 zware stalen buispalen aangebracht, ter bescherming van de kunststof drijvende steigers maar ook doen de palen dienst als afmeervoorziening voor zwaardere schepen.
Als onderaannemer hebben we aldaar tevens de stalen geleidepalen van de kunststof drijvende steigers aangebracht, dit in opdracht van Allflex.

Aan de kanaaldijk, tegen de A7 is een trailerhelling aangebracht. Hierbij dienden stalen damwanden aangebracht te worden, waarna de helling kon worden uitgevoerd met betonwerk voor vloer en deksloof.

 

Categorieën
Damwanden en beschoeiing Steigers

Meer projecten