Gezamenlijke start 2024

Gepubliceerd: 15 januari 2024


Met een nieuwjaarsontbijt op maandag 15 januari 2024 hebben we samen met alle De Boer & De Groot collega's de aftrap gegeven aan onze eerste officiele werkweek van het nieuwe jaar. Na drie weken kerstvakantie gaan we er met zijn alleen weer fris en uitgerust tegenaan om verder te bouwen aan een groot sqala van mooie werken op de grens van land en water!

Een kleine greep uit onze huidige lopende projecten…: we bouwen verder aan de nieuwe verkeersbrug in Hitzum, maken houten sluisdeuren voor de sluis in Hindeloopen en zijn in de veerhaven van Terschelling gestart met de voorbereidingen voor de tijdelijke ligplaats van de veerdienst. In Amsterdam pakken we de draad weer op voor wat betreft de nieuwbouw van brug 2052, werken we verder aan de nieuwe kademuur voor de Wetsingersluis in Groningen en is het onderhoudswerk aan de steigers in de jachthaven van Hoorn weer hervat. 

Ook starten we dit jaar weer diverse hele mooie nieuwe projecten op. Meer weten? Houd dan zeker onze website en social media in de gaten. 

 

Meer nieuws

Onze projecten