JETTY, de duurzame en modulaire steiger

Gepubliceerd: 11 januari 2022


De Boer & De Groot en ipv Delft introduceren gezamenlijk de JETTY: een duurzaam en modulair systeem om steigers als verlenging van de openbare ruimte mee te bouwen. Sportpark, stadstuin of drijvend terras... met de JETTY is het mogelijk.

De basis voor het modulaire systeem bestaat uit betonnen elementen van 5 bij 2,5 meter en 10 bij 2,5 meter, leverbaar als drijvende steiger of als steigerdeel op palen. Onderling zijn de elementen eindeloos te combineren. Met inrichtingselementen als plantenbakken, banken, aanmeervoorzieningen en lage schermen is de steiger vervolgens op een veelheid aan gebruiksmogelijkheden in te richten. Ideaal voor stedelijk gebied waar de openbare ruimte op land beperkt is, maar zeker ook geschikt voor recreatiegebieden of landelijke locaties.

Ipv Delft en De Boer & De Groot ontwikkelden de JETTY samen en hebben een folder die de mogelijkheden en veelzijdigheid toont van het steigersysteem. De bedrijven zijn inmiddels met diverse partijen in gesprek om het eerste project met de JETTY te realiseren. De folder is te vinden op deze pagina . Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen. 

Meer informatie:
ipv Delft: ir Gerhard Nijenhuis, 015 750 25 75 of kijk op www.ipvdelft.nl
De Boer & De Groot: Herke de Groot, 051 743 05 42

 

Meer nieuws

Onze projecten