Bruggen

Ons waterrijke land bevat een schat aan prachtige bruggen. De afgelopen jaren zijn er door ons dan ook vele toonaangevende bruggen gebouwd in diverse steden en dorpen in Noord Nederland. Doordat we beschikken over vakkundig personeel wat het ambacht nog verstaat worden bruggen gebouwd, waarbij veelal de traditionele bewerkingen in ere worden gehouden. Een project van de afgelopen jaren waar we trots op zijn is de brug Groote Veen te Eelde. Dit is een betonnen fietsers- en voetgangersbrug die in bouwteam verband is gerealiseerd. Meer informatie over dit project vindt u hier.

Fiets- / voetgangersbruggen

Gedurende onze geschiedenis hebben we al talloze, zeer variërende fietser- en voetgangersbruggen gerealiseerd van zowel hout, staal, kunststof en beton. Wij denken daarom graag met u mee om te komen tot de best mogelijke oplossing voor de situatie.

Verkeersbruggen

De Boer & De Groot civiele werken wil compleet zijn op vele onderdelen van de waterbouw. Daartoe behoren zeker ook grote staalconstructies zoals vaste en beweegbare bruggen. Hierbij kan ook engineering, voorbereiding en montage worden verzorgd. Al onze lassers beschikken over de benodigde lascertificaten tot en met X70 voor buismateriaal.

Hulpbruggen

Tijdens bouwwerkzaamheden aan een oeververbinding is vaak een tijdelijke overgang voor fietsers en/of voetgangers gewenst. Wij beschikken over een ruim aanbod aan tijdelijke hulpbruggen, welke op iedere locatie naar de wens van de klant kunnen worden samengesteld. De bruggen zijn samen te stellen en te voorzien van leuningwerk en slijtlagen op het dek. Een overzicht van onze tijdelijke bruggen vind je hier.

Projecten met bruggen Terug naar wat kunnen wij