Overige werkzaamheden

We streven altijd naar een zo compleet mogelijk aanbod, waardoor er voor gezorgd kan worden dat de opdrachtgever met één partij kan werken. Sommige uitgevoerde werken hebben een behoorlijk afwijkend karakter, maar juist het afwijkende karakter vormt voor De Boer & De Groot civiele werken een uitdaging om de juiste oplossingen te vinden, vaak voorafgegaan door een in eigen beheer vervaardigd ontwerp.

Zo zijn we bijvoorbeeld al vaak gevraagd om een drijvend boothuis voor de KNRM te realiseren, maar werken we ook vaak samen of in opdracht van kunstenaars met de meest uiteenlopende en uitdagende projecten. Een nieuw project waar we reeds aan zijn begonnen is de Terp fan de Takomst, meer informatie hierover is te vinden via deze link.

Naast onze vaste vakgebieden kunnen wij waar nodig ook van dienst zijn voor de volgende werkzaamheden; spoorwerk, grond- en wegenwerk en steenbestorting en zetwerk. Ook hebben we in het verleden meerder malen meegewerkt aan de bouw, aanpassing en uitbreiding van rioolwaterzuiveringsinstallaties.

Terug naar wat kunnen wij