Jachthavens

Watersport in Nederland

Met zo'n 2,5 miljoen watersporters in Nederland vormt waterrecreatie een belangrijke economische factor. Door passanten wordt verwacht dat jachthavens beschikken over goede aanlegvoorzieningen en faciliteiten. Daarnaast is de staat van onderhoud van belang. Duurzaamheid en veiligheid staan voorop, en voor een eigenaar of exploitant van een jachthaven is daarbij het rendement uiteraard van essentieel belang.

Binnen ons waterbouwbedrijf kennen wij als geen ander de vele mogelijkheden bij het ontwerpen, aanleggen en revitaliseren van jachthavens. Door het gehele land voeren wij voor diverse opdrachtgevers projecten uit met zowel vaste steigers als drijvende steigers. Op basis van uw wensenlijst voor wat betreft de exploitatie, zorgen wij voor het ontwerp en uitvoering van uw project. Hierbij maken wij veelal gebruik van hoogwaardige materialen, zoals: beton, staal en kunststof, maar ook FSC-gecertificeerd hout.

Een omvangrijk project waar we onlangs aan hebben mogen werken op het gebied van jachthaven is bijvoorbeeld de jachthaven de Haukes aan het Amstelmeer. Meer informatie over dit project is te vinden via deze link.

Projecten met jachthavens Terug naar wat kunnen wij